وپورایزر چیست؟
مخزن کرایوژنیک راه حلی ایده آل برای ذخیره و استفاده ی مایعات کرایوژنیک در حجم بالا میباشند، و چنانچه شما اقدام به خرید اکسیژن مایع و یا خرید کربن دی اکسید مایع کرده باشید این مخازن می تواند یک راه حل موثر برای شما باشد . بطور کلی برای استفاده از گازهای یک مخزن کرایوژنیک، مایع باید به گاز تبدیل شود. مایعات کرایوژنیک بوسیله ی یک وپورایزر به حالت گاز تبدیل میشوند. چنانچه نیازمند مشاوره تخصصی خرید این محصول می باشید می توانید با همکاران ما به شماره ثابت 79261000-021 و یا شماره همراه 09105929219 – 09934962047 تماس حاصل فرمایید.
وپورایزر یا مبدل های حرارتی تجهیزی است که بدون نیاز به برق، آب و ….تنها با استفاده از جریان هوا می تواند میعانات گازی مثل نیتروژن، اکسیژن، آرگون و … از حالت مایع به گاز تبدیل کند .کارکرد این مبدل بر اساس اختلاف دمای محیط با دمای سیال می باشد ،به این صورت که مایع از درون لوله متصل به فین عبور می کند و باعث تغیر حالت مایع به گاز می شود.نوع خاص طراحی پره ها،طول پره و تعداد پره ها وپورایزر تاثیر مستقیمی بر عملکرد آن دارد.
وظیفه اصلی وپورایزر چیست؟
وظیفه اصلی وپورایزر تبدیل مایع به گاز است.وپورایزرهای طراحی شده با توجه به ساختار فین استفاده شده در آن، در فشار پایین تا 50 بار قابل استفاده هستند ، همچنین با استفاده از لوله های استنلس استیل می توان فشار کاری این مبدل های حرارتی را تا 400 بار افزایش داد.
هنگام خرید وپورایزر به چه نکاتی باید توجه کرد؟
وپورایزر ها در ابعاد و تعداد شاخه های مختلف و بسته به میزان مصرف هر مرکز، قابلیت تولید دارد.در انتخاب وپورایزر باید به چند نکته مهم توجه کرد:
1-میزان دبی ورودی مایع و میزان دبی گاز مورد نظر
2-نوع سیال
3-مدت زمان کارکرد
4-فشار کارکرد
5-کمترین دمای محیط در محل نصب
برای انتخاب وپورایزر مناسب میتوانید از همکاران بخش فروش شرکت پیشران زمهریر آسمان مشاوره دریافت کنید.
فشار کاری وپورایزر چگونه مشخص می شود؟
فشار کاری اوپراتور با فشار مخزن برابر می باشد.برخی به اشتباه تصور می کنند که چون مایع در این دستگاه تبدیل به گاز می شود فشار در خروجی بالاتر از ورودی می باشد.دلیل یکسان بودن فشار اتصال مخزن و وپرایزر می باشد
در چه صورت برای وپورایزر مشکل پیش می آید؟
در صورتی که مایع کرایوژنیک در وپورایزر باشد و شیر برداشت مایع بسته شود و در خروجی هم شیر بسته شود مایع در این بین حبس شده و و تبدیل به گاز می گردد که این امر موجب افزایش فشار بیش از حد شده و احتمال آسیب را بالا می برد.
در چه مواردی استفاده از وپورایزر توصیه نمی شود؟
اول -در زمانی که میزان پرت(میزان روزانه تبدیل مایع به گاز) مخزن بالاتر از میزان مصرف باشد.
دوم-در زمانی که مخزن مجهز به کویل فشار ساز باشد و میزان مصرف کمتر از ضریب اعلام شده کویل فشار ساز باشد.(این عدد در مخازن شرکت زمهریر 400 کیلوگرم در روز می باشد)